Κατέθεσε στεφάνι μόνος του ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων για την επέτειο της 25η Μαρτίου

Με χθεσινό του μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργος Ντασιώτης διαφοροποιήθηκε από την στάση της κυβέρνησης και θεώρησε πως το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για να τιμήσει τους ήρωες της 25ης Μαρτίου ήταν να πραγματοποιήσει κατάθεση στεφάνου, έστω και μόνος του.

Στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!

Ο φετινός εορτασμός της επετείου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΊΑΣ δημιουργεί περίεργα συναισθήματα σε όλους μας.

Χωρίς παρελάσεις ,χωρίς σχολικές γιορτές και δοξολογίες, Χωρίς σημαιοστολισμούς.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ !!!

Ασυνήθιστη η πραγματικότητα και σίγουρα θλιβερή. Όμως ο υποχρεωτικός ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ δεν πρέπει να γίνει ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, αλλά ευκαιρία ΕΘΝΙΚΗΣ και ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΣΗΣ.

Να δούμε δηλαδή,πως τιμά ο καθένας την Πατρίδα, αλλά και πως η Πατρίδα προστατεύει τον Πολίτη.

Η στιγμιαία Εθνική Έπαρση που προκαλεί ο εορτασμός της Επετείου αρκεί;;; Μας ξεχρεώνει;;; Νομίζω όχι!!! Ας το αναλογιστούμε φέτος με ηρεμία.

Οι οδηγίες και οι εγκύκλιοι λένε να υψωσουμε τη γαλανόλευκη στα μπαλκόνια μας και στεφάνι θα καταθέσει ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η δική μου πρόσκληση είναι να υψώσουμε τη Σημαία και στην καρδιά μας και να αγαπήσουμε τη Χώρα μας οπως της αξίζει.

Να την αγαπάμε κάθε μέρα και όχι μόνο στις Επετείους και να το δείχνει ο καθενας μας με πράξεις.

Να προστατεύουμε το περιβάλλον της και τους ανθρώπους της, να αγαπάμε την ιστορία της ,αλλά να γράφουμε και εμείς τις επόμενες σελίδες της ,να υποκλινόμαστε στους ήρωες, αλλά αν χρειαστεί να τους ξεπεράσουμε.

Το στεφάνι ,ως ένδειξη τιμής,ο καθένας μας νοητά οφείλει να το καταθέτει κάθε μέρα σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία,αλλά και σε αυτούς που αγωνίζονται για την προστασία, την προκοπή και πρόοδο της Πατρίδας.

Αύριο,ημέρα εορτασμού της Επετείου, στο Ηρώο της Έδρας του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων θα κατατεθεί σεμνά και μοναχικά ένα στεφάνι στη μνήμη των ηρώων,ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης από όλους τους Δημότες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δείτε και το σημερινό του μήνυμα στην  κατάθεση στεφάνου,με τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης π.Κωνσταντίνο 

ΗΧΗΡΗ ΣΙΓΗ !!!

Αν με ενός Λεπτού Σιγής τιμούμε τη μνήμη των ένδοξων νεκρών,η φετινή σιγή διαρκείας τους δικαιώνει.

Με συγκίνηση στο Ηρώο της Αλιάρτου,εν ονόματι όλων των Δημοτών του Δήμου Αλιάρτου -Θεσπιέων.

Το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που δίνει η Θρησκευτική γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και το μήνυμα του ΑΓΩΝΑ για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που δίνει η Εθνική Γιορτή, είναι ακριβώς η ΕΠΙΘΥΜΙΑ και το ΚΑΘΗΚΟΝ όλων μας ειδικά αυτό τον καιρό.

Σχετικά